Shqip   English
Guest Houst Velania Dhoma dhe Cmimet Lokacioni dhe hartat Vleresimet Galeria Kërkesa për rezervime
Kerkesa per rezervime


Kërkesa për rezervim duhet të bëhet përmes e-mail-it. Dërgo e-mail në info@guesthouse-ks.net për kërkesën tënde dhe menjëherë do të bëhet rezervimi, dhe ju lusim pasi të dërgoni e-mailin gjithashtu të dërgoni një messazh SMS në nr e mobilit 044 167 455 me text. Kam bërë rezervimin përmes webfaqës suaj. Ju faliminderit në mirëkuptim.
Guest House Bujtine, Velania 4/34 tel: 038 531-742 / 044 - 167 455 | Email: info@guesthouse-ks.net
Copyright 2009 Guest House Velania