Shqip   English
Guest Houst Velania Dhoma dhe Cmimet Lokacioni dhe hartat Vleresimet Galeria Kërkesa për rezervime
Dhomat Dhe Çmimet


Cmimet per Dhoma

Guest House posedon dhoma me nje dy dhe tre shtreter, cdonjera ka CableTV dhe Satelit. Shumica prej tyre
cdo kat ka kuzhine te vogel per shfrytezim nga mysafiret. Kafja, caji dhe larja e teshave jane gratis.

Kemi kompjuter dhe internet 24/7 free

Dhoma me një shtrat me banjo private kushton 12.00 EUR deri 15.00 EUR
Dhoma me një shtrat me banjo te përbashkët kushton 10.00 EUR

Dhoma me dy shtretër me banjo private kushton 16.00 EUR deri 18.00 EUR
Dhoma me dy shtretër me banjo te përbashkët kushton 14.00 EUR deri 18.00 EUR

Dhoma me tre shtretër me banjo private kushton 24.00 EUR
Dhoma me tre shtretër me banjo të përbashkët kushton 21.00 EUR

Dormitori 7 EUR për person.

Pushimet (3 orë) 4 EUR për person.

Fjetja pas orës 23:00 ka 20% zbritje.

Grupet: 5 e më shumë persona kanë 10% zbritje.


Ofertat mujore:

Dhoma me banjo private për një person për një muaj kushton 250 EUR
Dhoma me banjo të përbashkët për një person për një muaj kushton 220 EUR

Dhoma me banjo private për dy persona për një muaj kushton 300 EUR
Dhoma me banjo të përbashkët për dy persona për një muaj kushton 250 EUR


Guest House Bujtine, Velania 4/34 tel: 038 531-742 / 044 - 167 455 | Email: info@guesthouse-ks.net
Copyright 2009 Guest House Velania