Shqip   English
Guest Houst Velania Dhoma dhe Cmimet Lokacioni dhe hartat Vleresimet Galeria Kërkesa për rezervime
Lokacioni dhe harta


Guest House Bujtine, Velania 4/34 tel: 038 531-742 / 044 - 167 455 | Email: info@guesthouse-ks.net
Copyright 2009 Guest House Velania